За нас

СТЕРМ ООД е основана през 1992 год. като през своето дългогодишно съществуване се е превърнала във водеща фирма в областта на отоплителните системи на територията на гр. Велико Търново и региона. 

СТЕРМ ООД

извършва проектиране, доставка и монтаж на отоплителни, газови, слънчеви, климатични и ВиК инсталации, също така гаранционна и извънгаранционна поддръжка.
Основната дейност на фирмата е:

1

Професионални консултации на клиентите за избор на най-подходящо техническо решение;

2

Предлагане на качествени продукти на водещи производители, утвърдили се в този бранш;

3

Продажба на богат асортимент от стока – газови котли, конвектори, котли и камини на твърдо гориво, котли и камини на пелети, слънчеви панели, бойлери, радиатори, тръби, водопроводни части и др.;

4

Проектиране и монтаж на отоплителни, газови, слънчеви, климатични и водопроводни системи;

5

Гаранционно и извънгаранционно обслужване.

Паралелно с тази дейност СТЕРМ ООД се занимава с доставка и монтаж на гаражни, индустриални, блиндирани, интериорни врати и задвижвания на водещи фирми у нас. СТЕРМ ООД е официален дистрибутор на Hormann и Solid 55  за Велико Търново и региона от края на 2006 – началото на 2007 г.

Основната ни цел е да задоволим желанията на нашите клиенти, чрез достигане до най-оптималното решение за тях. Ние държим на качеството, комфорта, сигурността и доброто отношение!

Изберете Нас – няма да сгрешите!

0
Доволни клиенти
0
Магазина
0
Години опит